Ebben most csak egy megállapítás lesz.

Rájöttem, hogy praktikusan mi ezzel az új feliratkoztatási módival a gond:

  1. Nem az, hogy kevesebben iratkoznak fel esetleg (hát, nincs mese, valami brutálisan ütős csali kell...)
  2. És nem is az, hogy megtizedeli a már meglévő listát a legalizálás, hiányzó adatok bekérése (amúgy is a listák sokkal nagyobb része alvó, mint ahogyan azt az online vállalkozók képzelik. Nem leszek meglepve, ha nálam csak a fele társaság marad...)
  3. Hanem az a legrosszabb az egészben, hogy eddig volt egy szinte full automatikus rendszerem, most meg kézzel kell kezelnem a feliratkozókat, és figyelnem kell őket. Eddig bekértem az adatokat (e-mail cím a lényeg ugyebár, és a név, amin megszólítom), és ezekkel az adatokkal én abszolúte nem találkoztam. Azt láttam, hogy darabra mennyi feliratkozás és mennyi leiratkozás volt az egyes sorozatokra, de semmi konkrétum. Hát ennek vége!

 

Vége a kényelmes automatizált rendszernek. Most már figyelnem kell a befutó adatokat, osztályoznom kell az egyes feliratkozókat:

  • Természetes személy, azon belül: kéri a hírlevelet az akciókról, önszántából iratkozott fel és nem automata rendszerrel, rendesen megadta a címét, vagy sem, satöbbi. Ezeknek, összeszámoltam, 7 variációja lehetséges! 7 kategóriát teremtenek a rendszerben alapból, a magánszemély feliratkozók.
     
  • És persze az egyszerűbb eset, a céges feliratkozók. Külön köszönet azoknak, akik odaírják a cégük nevét is, vagy azt, hogy EV, az egyértelműség kedvéért.
     

Nagyon érik már a jobbkezem felvétele, így hogy meghétszereződött a munka...

 

 

100 gyakorlati tipp leendő és kezdő vállalkozónőknek, hogy vállalkozásod valóban sikeres legyen!>>

Címkék: rendszer vállalkozás legális munkavégzés feliratkozás manuális automatizált

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr53739040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2008.10.31. 21:17:54

Marhára nem érdekel ez az egész, már ne haragusj, de a baloldalon az a picilány, hát az bűbáj. Azok e beszédes szemek, a kiváncsiság és egy kis tartózkodás, szóval gyönyörű, gartulálok.

Vidi Rita · http://www.rizsanelkul.hu 2008.11.01. 08:02:28

Inszeminator!

Köszönöm szépen a dícséretet, de az a picilány az picifiú :D
(najó, már nem olyan pici, nemsoká 3 éves lesz)
süti beállítások módosítása